• +385 20 771 154
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

Piaggio muzej zaslužio je mjesto u Tripadvisor Hall of Fame

Piaggio muzej zaslužio je mjesto u Tripadvisor Hall of Fame

2019. najveća svjetska zajednica putnika oš jednom odaje priznanje najvećem talijanskom muzeju motocikala.

Muzej Piaggio u Pontederi, najveći muzej motocikala u Italiji i jedan od najvećih u Europi, ulazi u TripAdvisor® Hall of Fame te dobija Certifikat izvrsnosti petu godinu zaredom, zahvaljujući visokim ocjenama i vrlo pozitivnim recenzijama posjetitelja.

TripAdvisor® od 2015. svake godine iznova odaje priznanje Muzeju zahvaljujući njegovoj sposobnosti da osvoji srca brojnih gostiju, 700.000 koliko ih je posjetilo Pontederu (u pokrajini Pisa) iz cijelog svijeta otkako je muzej otvoren. Nakon što je petu godinu zaredom dobio ovu prestižnu nagradu, Piaggio muzej zaslužuje mjesto u TripAdvisor® Kući slavnih. TripAdvisor® je najveća svjetska platforma za putovanja, prisutna na 49 tržišta i sa svojom mrežom web stranica koja se može pohvaliti s približno 490 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

1600x900 gallery 2 result

Veliki izložbeni prostor unutar Muzeja, otvoren 2000. i značajno obnovljen 2018., prostire se na 5000 m2 i nalazi se u bivšim industrijskim skladištima u kojima se, elegantno obnovljeno, sada nalazi više od 250 povijesnih vozila. Vozila koja predstavljaju više od sto godina emocija, snova i projekata, a koja su pratila gospodarski i društveni razvoj Italije.

Kolekcija Vespa, jedna od najpoznatijih i najomiljenijih talijanskih marki, privlači obožavatelje iz cijelog svijeta, a uz njoj se nalaze zbirke posvećene markama Piaggio i Ape te povijest motocikala i utrka marki Aprilia, Gilera i Moto Guzzi .

1600x900 gallery 3 result

Imena koja su ispisivala ključna poglavlja u povijesti motocikla mogu se pohvaliti s izvanredna 104 svjetska naslova u raznim motociklističkim natjecanjima. Od herojskih strojeva 1909. (godina osnivanja Gilere) ili 1921. (rođenje Moto Guzzija), pa sve do izvanrednih Aprilijinih motocikala koje su vozili Valentino Rossi, Max Biaggi, Loris Capirossi, Manuel Poggiali, svi pobjednici Svjetskih prvenstava.

1600x900 gallery 1.jpg result

Uz ove vrijedne komade, neke jedinstvene i neponovljive, cijela je povijest mobilnosti - od vlakova do aviona, od žičara do brodskih motora - pokrivena od strane tvrtke koja je dio talijanske povijesti.

Za više informacija posjetite službenu web stranicu.

KLIKNI OVDJE


© 2023 Omega-auto d.o.o. Powered by LINK